Aftersales Platform kiest voor uitbreiding met extra vestiging in Deventer.

Met ingang van 1 juni 2018 opent Aftersales Platform een tweede verkoopkantoor in de Automation Campus in Deventer. Naast ons kantoor in IJsselstein dus nu ook een plek in het centrum van industrieel (Oost Nederland).
Naast bedrijven uit de IT en industrie wordt de Campus ook een onderkomen voor studenten van TU Twente en de technische hogescholen uit de regio. Aftersales Platform onderschrijft hiermee haar strategie zich te ontwikkelen als het service-platform voor machinebouw en industrie.Kortom de plek van waaruit Aftersales Platform zich verder kan gaan ontplooien.

AUTOMATION CAMPUS DEVENTER KEULENSTRAAT 21 DEVENTER
automation-campus.nl

Waar IT en techniek elkaar vinden
Midden tussen de industrie en de IT van Deventer wordt op dit moment de Automation Campus gerealiseerd. De uitvalsbasis voor IT en technische bedrijven in de stedendriehoek. Voorzien van alle zaken die je bedrijf aantrekkelijk maken voor je technische medewerkers.
Naast een eigen vleugel per bedrijf zijn er een aantal gemeenschappelijke ruimten waar de techneuten elkaar kunnen ontmoeten, ideeën uitwisselen of eens kunnen sparren over een technisch probleem.

ESEF 20-03-2018/23-03-2018

Van 20 t/m 23 maart zijn wij aanwezig gweest op ESEF, dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Een erg geslaagde beurs!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste activiteiten.

Het inschrijven is gelukt!